Om ABC Islands AB

Föreställ dig ett resmål med politisk stabilitet, goda flygförbindelser, vänliga människor, fantastiskt klimat med svalkande passadvindar,

härliga stränder och dykning i världsklass. Och där du kan dricka vatten från kranen: välkommen till ABC-Öarna!

Ett paradis för alla som söker en mångfaldig destination i Karibien!

Vi, ABC Islands AB, har snart funnits i 10 år. ABC inom öarna som senare komplementerades med ABC-öarna.

CaribbeanIslands ABC Öarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Företaget har sedan starten 2003 bistått många resebyråer små som stora med aktuell information om ABC öarna.

ABC Islands har samarbetat och initierat ett flertal pressresor och Fam. Trips i samarbete med öarna/hotellen, turistbyråerna, flygbolag för att kunna skapa en bättre förståelse för den tydliga skillnaden mellan A-, B- och C- öarna.

I nästan sju år har ABC Islands AB varit Curaçao Turistbyrås högre hand och vi har haft äran att få representera de och hjälpt de att sätta ön Curaçao på kartan i hela Norden. Under tiden representerade ABC Islands AB även Amsterdam Manor Beach Resort  på Aruba och har fått göra detta i 12 år. Ett familjehotell med 72 rum. Än idag gör vi en hel del jobb för dem om så önskas.

När då ABC Islands på nytt fick chansen i maj 2012 att representera en viktig hälsoaspekt och en del av unika Curaçao, Curaçao Dolphin Therapy Center även kallat: CDTC, en terapi som fungerar med hjälp av delfiner, då kunde glädjen över detta inte hejdas.

Vi har redan idag kunnat skicka ett flertal barn och deras familjer och vi känner att vi står bara vid början av en fin utveckling.

Till detta finns ett hotell knytet och en hel grupp även kallat för: Curaçao Sea Aquarium Group som också ingår i representationen idag för ABC Islands AB. Vi vågar påstå att ingen resebyrå ( We Travel) som är bifirma till ABC Islands AB, kan dessa öar så bra som oss.

Idag har vi ett fint samarbete med respektive turistbyrå i Stockholm (Aruba) eller Holland (Bonaire och Curaçao). Med våra dryga 13 års erfarenhet och ett flertal besök i genomsnitt per år, har detta bidragit att ABC Öarna är som hemma för oss. Ett paradis som passar alla.

Välkommen du också!

 

Dina frågor eller förslag ser vi framemot.

Gloria de la Parra

Managing Director ABC Islands AB/ We Travel

 

ABC Islands AB